Andrew Shipp

GSE-tekniker (mekaniker), Stansted

Vi har en god familiekultur her i virksomheden. Jeg får god støtte af de andre teknikere (mekaniker) og kan se, at der vil være mulighed for en lederstilling i fremtiden.

Karl Wooster

Operations Manager, Gatwick

Jeg har arbejdet for TCR i 7½ år og er i dag Operations Manager i London Gatwick. Jeg begyndte min karriere hos TCR på værkstedet som GSE-tekniker og har siden arbejdet mig op ad stigen til min nuværende stilling.
Jeg nyder at arbejde for TCR. Arbejdsmiljøet er meget afvekslende. Arbejdsdagene ligner aldrig hinanden, og TCR-familien tager sig altid godt af mig.

Nicola Oladunni

Administrator, Luton

Jeg har arbejdet for TCR siden sommeren 2016 og ser virksomheden som min arbejdsfamilie. Teknikerne (mekaniker) er virkelig gode til at hjælpe både mig og hinanden. Virksomheden har været fleksibel over for mine anmodninger, og selv om vi ikke arbejder på hovedkontoret, føler jeg mig altid inddraget.

Alexandru Saghin

Technician, TCR Belgien

Det er fantastisk at arbejde med specialkøretøjer som disse. Det føles godt at se en pushback-traktor, man lige har arbejdet på, skubbe et stort passagerfly på plads. Så føler man sig virkelig som en ekspert.