TCR Denmark

Administrerende direktør: Harold Delloye
Country Operations Manager: Jesper Juul Gøbel
HR-Manager: Espen Wold

jobs.tcr-dk@tcr-group.com

Adresse: Vilhelm Lauritzens Allé 1,
2770 Kastrup
Denmark

TCR Denmark har 40+ ansatte på værkstedet i Københavns lufthavn.
Vi har ca. 2.300 motoriserede og ikke-motoriserede lufthavnskøretøjer.

Corporate Website: www.tcr-group.com

 

TCR GROUP

TCR er førende på verdensplan inden for udlejning og vedligeholdelse af lufthavnskøretøjer (GSE). Vi sørger for, at store logistikvirksomheder og luftfartsselskaber altid har driftskøretøjer klar til brug. Fra Belgien til Australien, fra bagagetraktorer til flytraktorer. Takket være et stort udvalg af udstyr og mange forskellige kunder kan TCR tilbyde beskæftigelse til mennesker, som ikke er bange for en udfordring og gerne vil arbejde i det levende miljø i luftfartsbranchen. TCR Denmark er et datterselskab af TCR Group, der har aktiviteter i 20 lande og mere end 130 lufthavne, beskæftiger 1.300 medarbejdere og administrerer mere end 30.000 stykker udstyr.

Hvad er GSE?

GSE eller Ground Support Equipment er motoriserede og ikke-motoriserede lufthavnskøretøjer, der anvendes på jorden. Disse køretøjer støtter logistiktjenesten mellem to afgange og sikrer, at landing og overtagelse er mulig, sikker og sker til tiden. Udstyret anvendes til få passagererne på og af flyet, sikrer, at bagagen nemt læsses på og af flyet, og at flyet skubbes tilbage til gaten.

TCR passer på sine medarbejdere

Fokus på sundhed og sikkerhed er derfor vores absolutte første prioritet. Vi har defineret fem sikkerhedsprincipper, som bør være en del af alle TCR-ansattes DNA. Disse principper er hjørnestenene, som vi bygger på i TCR-kulturen, for at nå vores mål på ”nul skader”.