TCR arbejder på de mest inspirerende internationale lokationer. Vi har bogstaveligt talt hele verden for vores fødder. Hver dag gør vi det muligt for millioner af mennesker og pakker at komme rundt i verden. Synes du, at det er spændende at arbejde med biler? Det, vi gør, er meget bedre! I de tekniske stillinger hos TCR har du mulighed for at arbejde med unikke køretøjer – det ene større og mere kompleks end det forrige. Alle køretøjer er forskellige, og det er en ny udfordring hver gang. Ud over tekniske eksperter er vi på udkig efter finansielle genier, der har lyst til at arbejde med dette komplekse og internationale marked, fra leasing- og vedligeholdelsesaftaler til køb og salg.

Vil du flyve ud til nye destinationer sammen med os? Så er du lige den ekspert, vi søger.

 

Hvorfor arbejde for TCR?

 


Stor international aktør

TCR har aktiviteter på 5 kontinenter og i 20 lande. Vi har mere end 70 værksteder og 1.300 medarbejdere. Vi er en stabil virksomhed, der vokser år for år. Vi er altid på udkig efter nye talenter for at styrke denne vækst. Er du ekspert på dit område? Hos TCR garanterer vi, at du får mulighed for at udnytte dine evner fuldt ud.


Vi tror på dig

Vi ønsker altid at få det bedst mulige ud af vores medarbejdere. Hos TCR kan du blive ekspert inden for dit område. Vi går ind for viden og motiverer vores medarbejdere til hele tiden at udvikle deres færdigheder. Vi tilbyder den relevante uddannelse og masser af udfordringer.


Godt arbejdsklima

Vi er seriøse, når det er nødvendigt, men vi har det også sjovt, når det er muligt. Vi er stolte over den store forskelligartethed blandt medarbejderne i virksomheden og prioriterer altid lighed, uanset alder, køn, baggrund, kultur eller oprindelse.


Attraktive forhold

TCR tilbyder et miljø hvor eksperter kan yde deres bedste. Derfor tilbyder vi alle vores medarbejdere de bedste arbejdsforhold: En konkurrencedygtig løn, gode pensions og forsikringsordninger, interessante og varierende arbejdsopgaver samt et inkluderende arbejdsmiljø.

 

Ansøg hos TCR Group

Send din ansøgning

Hvor er det skønt, at du gerne vil arbejde for os
Ansøg nu

Lad os mødes

Vores HR-ansvarlige udvælger ansøgere og tager kontakt

Til næste runde

Afhængig af stilling, du søger, vil du blive inviteret til en eller flere samtaler og eventuelt en evaluering

Din ansættelsesaftale

Den HR-ansvarlige udarbejder ansættelsesaftalen

Om bord

Velkommen hos TCR. God fornøjelse!