Gå tilbage

Supervisor

Denmark > Copenhagen

Til styrkelse af den daglige ledelse på værkstedet, søger vi en supervisor som leverer nærværende situations bestemt ledelse. Stillingen kræver god teknisk forståelse, passion for at arbejde med mennesker og levere kvalitet.

Jobbeskrivelse:

Som Supervisor hos TCR er du bindeleddet mellem vores timelønnet og vores kunder. Du er en vigtig faktor i værkstedets daglige drift. Du styre og planlægger dagligdagen og sikre vores udstyr er serviceret iht forskrifterne til enhver tid. Du får daglig ledelse af dine egne medarbejdere, men det forventes du også byder ind og hjælper til, med sparring og erfaringsdeling.

Din dag vil primært foregå på værkstedet, hvor du leder og fordeler opgaver, til dine teknikere. Du er hands-on, og er nærværende i din tilgang. Du forventer et udført kvalitets arbejde, og er ikke bleg for at stille høje krav, og forventninger. Din daglige håndtering af ordre vil foregå på en Ipad, men der vil være mulighed for at sætte sig bag en skærm og fordybe sig i nødvendige sager.

Da vi vil sikre bedste drift for vores kunder, ved du, at du nogle gange skal gå ud over dit ansvars område, og udføre opgaver for andre. Dette falder dig naturligt, da kunden til enhver tid skal møde en professionel håndtering fra vores side.in danish
Adresse

Vilhelm Lauritzens Allé 1
Kastrup
2770

See on the map

Ansøg om dette job